fenyvo.reismee.nl

Dag 3, 24-7-2022 Ridgecrest

Travel inn Ridgecrest

Het voelt heerlijk om de drukte van LV te verlaten. We sjouwden onze tassen en koffers naar de auto en gingen terug om te ontbijten bij de Starbucks en namen nog wat mee voor onderweg. Al snel waren we op weg naar Death valley. We bezochten Bad water basin, Artists drive en Zabriksy point. Bij het visitercenter kochten we de parkenpass die nodig is om de parken te mogen bezoeken. In Death valley is er geen tolhuisje. Niet heel erg verwonderlijk want ik denk dat er geen ranger zo gek te krijgen is om hierin te kruipen met 49 graden op de teller. Nee, in Death valley maak je geen lange wandelingen. Het is meer een kwestie van snel de auto uit, op ramkoers voor een fotomoment en hopen dat er iets moois op staat. Wat een hitte zeg, niet normaal. Ik wilde ook nog graag een steen zien die uitzichzelf beweegt, maar omdat dat te ver rijden was geloofden we het wel. We doen het wel met de foto's van internet.

We aten onze broodjes in de auto en zette koers naar Ridgecrest. Hier verblijven we in het allervieste motel wat we ooit gezien hebben. Ik zal jullie de details besparen maar geloof me goor is het. Daarbij wilde de eigenaresse dat we 2 keer betalenden. Jammer voor haar was ik vroeg op vanochtend en ging het feest niet door. Ik vraag me ook af of het veilig is. Fenna moest net in de auto zijn en zag acht politieagenten in vol ornaat voor ons motel staan. Ze vroeg wat er aan de hand was en ze waren op zoek naar een man. Niet veel later kwam er via de airco een vieze jointlucht onze kamer binnen. Het moet niet gekker worden. Een goede recentie zullen ze niet van ons krijgen.

Zodadelijk gaan we nog een hapje eten en morgenvroeg hier wegwezen. We gaan dan naar Pinnacles waar we drie dagen gaan kamperen. De tent hebben we thuis in alle privacy opgezet, dat moet dus goed komen. Helaas hebben we dan geen wifi dus zijn we even van de kaart. Tot over een dag of vier :).

Natasja Siroen

Heel veel plezier daar!!